Behandelingen

Welkom in de wereld van YONKA

Yon-Ka is dé pionier op het gebied van aromatherapie. Aroma- en phytotherapie is gebaseerd op natuurlijke stoffen uit planten. Bloemen, vruchten, wortels, zaden, wieren, algen en geneeskrachtige kruiden uit de bossen, zee en de bergen: alle krachten die de natuur voortbrengt worden door Yon-Ka in dienst gesteld van uw schoonheid. De uitgebalanceerde samenstelling van de producten uit planten en fruitextracten, gecombineerd met de subtiele aroma’s van etherische oliën uit o.a. lavendel, cipres, rozemarijn en tijm, kalmeren zelfs de meest gevoelige of allergisch reagerende huid.

De plantenextracten, tezamen met de oliën, herstellen het natuurlijke evenwicht, verstevigen, voeden en verzachten uw huid. De fruitextracten in de vorm van fruitzuren verwijderen dode huidcellen, hydrateren en geven uw huid een gezonde kleur.

Het bijzondere van de Yon-Ka aroma- en phytotherapie is dat het niet gaat om een standaard behandeling. Tal van invloeden zoals stress, eetpatroon, hormonale veranderingen, vermoeidheid, verdriet en zorgen hebben gevolgen voor de conditie van uw huid. Dankzij de uitgebreide keuze en verschillende werking van de producten, wordt de schoonheidsbehandeling steeds aangepast aan uw huid. Na een zorgvuldige huidanalyse worden producten gekozen, waarvan de weldadige bestanddelen en aroma’s uw gezicht optimale verzorging geven. Daarin gaan ontspanning, frisheid, doeltreffendheid en welzijn samen. De Yon-Ka behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden, zowel voor mannen als vrouwen.