Nagels

Iedereen wilt mooie nagels. Heb je korte nagels van je zelf omdat ze snel breken of je bent een nagelbijter dan zijn Gelnagels wellicht de uitkomst. Mocht je later de kunstnagels weer laten verwijderen dan zal je eigen nagel daaronder een stuk langer zijn als daarvoor omdat hij tijdens het dragen van de kunstnagel beschermd is gebleven.

Minimale leeftijd

De minimumleeftijd voor het zetten van nagels is 18 jaar. Dat is omdat de hormonen nog volop in beweging zijn, daardoor kan het product eerder loslaten en schade brengen aan de natuurlijke nagel.

Polygel
Ik ben de eerste salon in Oldenzaal waar gewerkt wordt met Polygel.
Polygel nagels zijn wel 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan gel.
Ook is polygel super sterk maar toch flexibel.
Verbazingwekkend licht − dunner dan acryl en hard gels met een ongeëvenaard draagcomfort en natuurlijk gevoel.
Bovennatuurlijk sterk − sterker dan hard gels voor duurzame nagels.
Onmiskenbaar veilig − vrij van monomeer-vloeistof, 7-free en geen fijn vijlstof.
Onvoorstelbaar eenvoudig − snelle applicatie, onbeperkte experimenteertijd, zonder uitlopen in nagelwallen.

Afbeeldingsresultaat voor polygel

Shellac
Shellac is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als een gel en wordt met een UV lamp uitgehard, dus geen droogtijd. Shellac combineert de beste kwaliteiten van een UV-gel en een hoogwaardige nagellak. Deze lak blijft wekenlang zitten zonder beschadiging. Het geeft minimaal 2 weken lang schitterend resultaat op je nagels. Na 14 dagen blijven blijven de nagels mooi en glanzend maar je gaat een uitgroei zien.
Voordelen:
geen droogtijd
langdurige glans
dun en flexibel
14+ dagen een schitterende hoogglans
veilig aan te brengen en te verwijderen
verwijderd binnen 10 minuten
nooit meer broze, gespleten of gescheurde nagels
prachtige kleuren

 

cnd_shellac1
Verzorging van Shellac:

* Laat je Shellac tijdig vernieuwen, doorgaans is dit om de 2 à 3 weken
* Shellac is een hybride product: twee elementen zijn samengevoegd (nagellak en gel). Shellac zorgt voor een verstevigend laagje om de nagel heen maar is gevoelig voor oplosmiddelen. In het huishoudelijk gebruik komen veel producten voor waarin oplosmiddelen zijn verwerkt. Gebruik daarom altijd handschoenen bij gebruik van deze middelen.
* De Shellac wordt verzegeld aan de voorzijde van de nagels. Verbreek deze verzegeling niet, dit kan zorgen voor lifting (loslaten van het product van de nagelplaat). Verbreken kan o.a. veroorzaakt worden door vijlen, schoonmaken van de onderzijde van de nagels, “schrapen”of iets lospeuteren met de nagel.
* Het advies is om je Shellac, nagels en nagelriemen twee maal per dag te verzorgen met CND Solar Oil. Deze olie voorkomt dat de Shellac uitdroogt en zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel gevoed blijft. Solar Oil heeft een verzorgende, beschermende werking en geeft sterkte en flexibiliteit aan de nagel. Deze wordt verkocht voor € 4.95.

 

Wat is French Manicure

French Manicure is een nagel waarbij de rand wit is en het nagel bed natural of roze van kleur. Ook is het mogelijk om inplaats van een witte rand een gekleurde of glitterrand te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Opvullen

Omdat je nagel gewoon blijft doorgroeien moet je een keer in de zoveel tijd je nagel laten opvullen om uitgroei te camoufleren. Een nagel groeit gemiddeld 0,1mm per dag. In een week zijn ze 0,7mm gegroeid. In een maand groeien nagels dus bijna 3mm. Bij het opvullen wordt een dun laagje van de Gelnagel afgevijld om weer een geheel te krijgen. Hierdoor krijg je weer een betere hechting op de onderlaag. Helemaal afvijlen van de kunstnagel is dus niet nodig. In veel gevallen worden kunstnagels opgevuld om de 3 à 4 weken.

Tijdsduur

Dit is afhankelijk hoe je het er uit wilt laten zien. Behoudt je de lengte van je eigen nagel of wil je ze juist een stukje langer. Ook de Nail art op zich kan al een tijdrovende klus zijn. De tijdsduur varieert dan ook tussen 1 en 2,5 uur afhankelijk van wat je er mee wilt.

13062271_961691727260148_1187240018156955451_n